Wie zijn wij

Chibi Design is een klein, creatief, flexibel, energiek en fris grafisch ontwerpbureau. Onze expertise is het ontwikkelen van een bedrijf identiteit en het realiseren van zowel offline zoals drukwerk en huisstijlen als online oplossingen voor uw bedrijf. Is je bedrijf toe aan frisse lucht of je hebt een tof idee, lees gerust verder!

Brand Design & Logo ontwerp

Online Marketing

Drukwerk / Package Design

Bedrijfsvideo / Fotografie

Huisstijl ontwikkeling

Webdesign / Website

Even kennis maken!

Wij als bedrijf helpen graag ondernemers die ‘willen’. Waarom? Wij kunnen u weliswaar een zetje in de juiste richting geven, door te vertellen wat allemaal design uit te halen valt. Maar wij vinden, dat je als ondernemer zelf die stap moet nemen.

Wij begrijpen dat u, als ondernemer, uw kostbare tijd liever besteedt aan uw expertise. Wij denken graag daarom met u mee en gaan vaak dieper in op de merkbeleving dan alleen het ontwerpen. Want wie open denkt, ziet meer mogelijkheden. Wij geloven dat de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print een versterkend effect heeft. We gaan kijken naar uw doelstellingen en het persoonlijke karakter van u en uw bedrijf (oftewel het idee) Vervolgens zetten we deze om naar een strakke, en tijdloze identiteit.

Hoi, ik ben Tinoe.

OPRICHTER / Freelance vormgever. Werkzaam in Zwolle

Wat begon met een opleiding tot graphic designer leidde tot een eigen onderneming.

Ik heb een passie voor design en alles wat er bij komt kijken. Ik ben bevlogen, gedreven, creatief en vind het belangrijk mezelf te ontwikkelen, te laten inspireren en te groeien. Naast ontwerpen hou ik er ook van om te foto’s te schieten hier en daar.

 

  • Logo / Concepting
  • Webdesign
  • Adobe Creative
  • Branding

Jaren Ervaring

Projecten opgeleverd

%

Klant tevredenheid

Kopjes Koffie